Моля запознайте се с условията за ползване и правилата ни, които се отнасят към всички секции на www.obuchenie.eu

Материалите включени в този сайт не могат да бъдат копирани, възпроизвеждани, използвани с комерсиална цел, предлагани публично или използвани по какъвто и да е начин, освен с изричното писмено разрешение на администратора на www.obuchenie.eu

В отдел Обяви на учители и Езикови центрове се допуска публикуването на обяви, чиито предмет и съдържание отговаря напълно на категорията в която се публикува. Обяви в неправилни раздели/категории могат да бъдат преместени или изтрити! Екипа на сайта не носи отговорност за публикуваните обяви и тяхното съдържание ! Не се поемат щети нанесени на трети лица, вседствие ползването услугите на сайта ! Публикуваните от потребителите обяви в Обяви на учители и Езикови центрове са изцяло под тяхна отговорност откъм съдържание, достоверност и информация. В отдел Е-уроци са публикувани материали, които са свободно достъпни в Интернет и администратора на сайта не поема отговорност за тяхната достоверност и всякакви вреди произтичащи от тях.

Условия за публикуване

Следните са строго забранени: Обяви, които: нарушават всички закони, независимо дали те са на местнно ниво или на ниво Европейски съюз; съдържат невярна или подвеждаща информация; нарушават правата на трети страни; разпространяват или съдържат спам, верижни писма или пирамидални схеми; разпространяват вируси или всякакви други технологии, които могат да навредят на потребителите или на широката общественост; натоварват неоснователно нашата инфраструктура или пречат на съответните операции на уебсайта; копират, променят или разпространяват съдържанието на друго лице; събират информация за други потребители, включително имейл адреси, без тяхното съгласие; заобикалят мерки, използвани за наблюдение, предотвратяване или ограничаване на достъпа до www.obuchenie.eu

Злоупотреби

Ние си запазваме правото да ограничим или принудим или откажем да предоставим нашите услуги, да премахнем публикуваното съдържание и да предприемем други стъпки за да отстраним дадени потребители на нашия уебсайт, ако имаме основания да вярваме, че тези потребители ще навредят на обществото, или ще действат в противоречие с политиката на нашия уебсайт и законите на Р. България.

Tакси и услуги

Основните услуги като публикуването на обяви, отговор на обяви, публикуване в общи дискусии и т.н. са безплатни. Ние можем да налагаме такси за допълнителни услуги, като публикуване на Вашата реклама на основната уеб страница или рекламиране на Вашата обява на посетителите в сайта. Тези такси ще бъдат обявени преди да се абонирате за тези услуги и ще са цитирани в лева с ДДС. Тези такси са невъзстановими, а вие сте отговорни за изплащането им преди да получите услугите, за които са дължими.

Съдържание

Вие се съгласявате да не копирате, променяте или разпространявате www.obuchenie.eu или част от него, както и нашите авторски права или търговски марки. Когато потребителят публикува съдържанието в сайта, той предоставя на www.obuchenie.eu неизключителни, всеобхватни, непрекъснати, неотменими и безвъзмездни права да упражнява авторските си права, както и подлицензионно право на копирайт, публичност и правата за бази данни на това съдържание. Ние си запазваме правото да премахваме дадено съдържание, където имаме основания за съмнение за нарушаване на тези условия или на правата на трети страни. Отговорност www.obuchenie.eu не носи отговорност за съдържанието или действията на други страни.Тъй като www.obuchenie.eu е предимно общ модериран сайт, ние не носим отговорност за точността, законноста, истинността на съдържанието на нашия уебсайт. Ние също така не можем да гарантираме непрекъснат или сигурен достъп до нашите услуги. Доколкото позволява закона ние се отказваме от всякакви гаранции, представителства и условия, явни или неявни, включително тези за качество, продаваемост, търговско качество, трайност, годността за определена цел и тези произтичащи от закона. Ние не носим отговорност за всякакви загуби, независимо дали са парични (включително печалби), репутация или някакви специални, косвени или последващи вреди, произтичащи от използването на www.obuchenie.eu, дори ако възможността за възникването на такива щети е била предвидима. Някои юрисдикции не позволяват отклоняването на гаранции или изключване на обезщетения за вреди, така че тези условия за ползване и изключения може да не се прилагат за всички области. Независимо от предходния параграф, ако се установи, че ние носим отговорност, нашата отговорност към Вас или трета страна (независимо дали в договора, непозволеното увреждане, небрежност, строга отговорност в непозволено увреждане, по устава или по друг начин).

Лични данни

Използвайки www.obuchenie.eu, Вие се съгласявате със събирането, пренасянето, съхранението и използването на лична информация от www.obuchenie.eu. Всички известия към нас трябва да бъдат изпратени чрез “линка за контакти” в горната част на страницата. Ние можем да актуализираме това споразумение по всяко време, като актуализациите влизат в сила след като се случат едно от двете събития - публикуване на Вашата обява.

Рекламна политика

Всеки посетител/потребител на сайта е отговорен за гарантирането спазването на всички приложими закони, отнасящи се до описаните елементи, които се купуват или продават в този уебсайт.

Общи политики

Следните дейности са забранени

 • Публикуване на елементи, които са незаконни за притежние, полупка или продажба във вашия регион
 • Публикуване на елемент, който е в списъка със забранени елементи
 • Поставяне на множество реклами, които са много сходни
 • Поставяне на обява, чиято основна цел е да препраща към друг уебсайт
 • Поставяне на обява, oбидна за някого или съдържаща 'омразни думи'
 • Публикуване на обява за маркетинг или други забранени обяви
 • Публикуване на порнография, голи снимки, секс и други

Списък със забранени елементи

 • Алкохолни напитки
 • Кръв, телесни течности и телесни части (човешки или животински)
 • Инструменти за кражба
 • Фалшиви продукти, включително парични знаци, печати и монети
 • Стоки с ембарго
 • Придружителни или придружаващи услуги
 • Незаконнн наркотици и лекарствени средства
 • Незаконни услуги
 • Опасни материали
 • Фойерверки, разрушителна устройства и експлозиви
 • Документи за самоличност, лични финансови данни и лична информация (под всякаква форма, включително пощенски списъци)
 • Елементи, които насърчават или улесняват нелегалната дейност
 • Лотарийни билети, лотарийни залагания и слот машини
 • Нецензурни материали и детска порнография
 • Материали с обидно съдържание
 • Полицейски значки и униформи
 • Лекарства с предписание
 • Проституция
 • Оферти от други потребители, освен чрез поставяне на реклама
 • Акции и други ценни книжа
 • Откраднати имоти
 • Оръжия и свързаните с тях елементи (като огнестрелни оръжия, части и списания за огнестрелно оръжие, муниции, снаряди, сълзотворен газ, зашеметяващи пистолети, джобни ножчета и оръжия на бойните изкуства)

Внимание: Уважаеми клиенти с регистрирането в сайта ни, вие автоматично  приемате нашите условия за ползване на сайта ни.

Администратора на сайта ни си запазва правото да ви изпраща при необходимост съобщения на имейлите, с който сте се регистрирали в сайта ни. Целта на съобщенията не са за спам реклама , а за бъдете уведомени за новостите в сайта, поздрави за празници и т.н.